AnnaIngrids Foto

2015-07-29
17:52:33

En regnig fms Sommardag

Hej! på er!...Hur har ni det här i sommaren!. Vi har mest sommarregn för det mesta!. Man ska inte klaga det vet jag, för man har det ju så bra ändå!!. Men jag önskar mig allt lite sol ,nu!, ser ni!. Tur!,att vi har en uteplats med tak iallafall!. Där vi nu kan sitta och mysa!. Det är jag jätteglad för!. 
 
 
Öppnat till Orangeriet!. 
 
 

Tog mig en tur i trädgården och tittade på fm... röda vinbären är helt mogna nu och på vårt lilla äppleträd har det nu kommit små, små äpplen. Så jag får ge mig ut och plocka av vinbären förstår jag!. Det får bli tidigt på morgonen, kanske imorgon!.
2015-07-29
15:08:33

Igår Tisdag

Igår ja!... då var vi till Stan' och handlade mat, det tar fort slut i både i skafferi, kylskåp och frys nu när hela fam är hemma under sommaren. Den äldste sonen var ok med oss...han köpte sig ett par arbetsbyxor och en stor glasdryckesautomat!. Det tyckte jag var bra!.
                                     
 
                                     
 Vi var till MC Donalds före, innan vi handlade. Killarna vart glada för det...länge sedan vi var där och åt allihopa!.
2015-07-28
10:42:00

I Orangeriet där växer det....

Det är så roligt nu ,när det börjar växa ut både gurkor och tomater. Ja! att det arbete man lagt ned ,på att vattna,ge  dem näring och pyssla om dem ger resultat!. Har även satt paprikafrön som nu sakta börjat växa upp!. Det här är något jag drömt om i många år...och som nu äntligen, har blivit verklighet!. Jag älskar Orangeriet/ växthuset  som min byggde åt oss!. 
Tomater ser det ut att bli, många utav!. Har en sort som ska bli spännade att smaka och se,den ska bli chokladfärgad!. Undrar också hur den kommer att ,smaka!. Fortsättning följer!...